Schoen- en sleutelmakerij 't Hoekje
Kolveniershof 2
4461 DB GOES
Telefoon
E-mail
0113 - 214845
info@thoekje.com

Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
12.00
09.00
09.00
09.00
09.00
09.00
18.00
18.00
18.00
21.00
18.00
17.00

   

Welkom bij Schoen- en sleutelmakerij 't Hoekje!

Met een zeer grote hoeveelheid verschillende sleutels op voorraad is het bij schoen- en sleutelmakerij 't Hoekje†mogelijk vrijwel alle sleutels na te laten maken. De sleutel wordt voor u nagemaakt terwijl u wacht. Tevens hebben wij voorgeslepen baardsleutels al op nummer klaarliggen.†

Bij schoen- en sleutelmakerij 't Hoekje†kunt u terecht voor het maken van zowel uw cylinder- als uw baardsleutels.

 †

Sleutel verloren?

Bent u uw sleutel kwijtgeraakt? Het is niet meteen nodig om het slot open te breken of te vervangen. Met het nummer dat vermeld is op het slot kunnen wij een nieuwe sleutel opvragen bij de leverancier.

Autosleutels

Het namaken van sleutels voor auto's die voor 1995 zijn geproduceerd gebeurd terwijl u wacht. De sleutel voor auto's die na 1995 geproduceerd zijn leveren wij op bestelling. Een autosleutel met startonderbreking is voorzien van een chip met een elektronische code. KopiŽren van deze transpondersleutel, zonder speciale voorziening, is niet meer mogelijk. Wij beschikken over geavanceerde apparatuur. Hiermee kunnen wij vaststellen of de aangeboden sleutel een chip heeft en kunnen wij de juiste code in een reservesleutel kopiŽren.

Kijk voor autosleutels op†http://www.autosleutels.com†om te zien of wij u kunnen helpen.

Certificaatsleutels

Sommige sleutels mogen niet zomaar nagemaakt worden. Het gaat dan vaak om sloten die voorzien zijn van een certifitaat, veelal bij bedrijven, gebouwen of panden die goed beveiligd moeten worden. Certificaatsleutels moeten worden besteld. Hoe lang dit precies duurt is afhankelijk van de soort sleutel die u heeft. U kunt het beste met uw pasje en sleutel naar de winkel komen, en dan helpen wij u graag verder.